Bilderna från min trädgård se fler under fliken Min trädgård

 

 

Välkommen till ROVI Trädgårdskonsult!

 

- Din trädgårdsdesigner och trädgårdspartner i Kungsbacka, Göteborg samt Västkusten!

 

Känner Du längtan eller behov av att försköna, förändra eller skapa nytt i Din trädgård? Kanske vill Du finna en vacker enskild plats för att få lugn och ro och ladda Dina batterier? Vill Du vandra på stigar och se naturens växlingar? Vill Du höra fågelsång och porlande vatten eller under mörka kvällar tjusas av ljusspel i Dina växter, buskar och träd?

 

Då finner Du vad Du söker på min hemsida. Ta gärna och botanisera bland alla mina bilder som är resultatet av min verksamhet och vänd Dig med förtroende till mig så hjälper jag Dig med idéer, designförslag och även genomförande.

 

Verksamheten blomstrar år efter år

 

2014 blir minst lika intensivt med designuppdrag, anläggning av små och stora trädgårdar i Norra Halland och Göteborg som föregående år.

 

 Att förra året blivit uttagen till Trädgårdstoppen i Tv 8 och där komma till final bland alla fina trädgårdar som visades var en stor händelse. Givetvis har det satt sina spår genom förmånen att få rita och anlägga ännu fler trevliga och spännande trädgårdar tillsammans med kunderna. 

Längre ned på sidan kan Du klicka Dig fram till Tv 8 och programmet Rosanders trädgård - en pojkdröm.

 

Uppdragen med att skapa ny gestaltning av nya  eller gamla trädgårdar eller bara delar av trädgården går mer och mer över till totallösningar där kunderna efter presentation av färdigt förslag utökar uppdraget till anläggning och genomförande i Rovi Trädgårdskonsult regi med eller utan kundens medverkan.

 

När uppdragen i flera fall utökats med anläggningsarbete har det känts tryggt att ha ett bra team av medarbetare som kan hjälpa till med att förverkliga goda och spännande förslag till kundens belåtenhet. Det kan vara allt från grovplanering med grävmaskiner på helt nya tomter till altanbygge och gångar eller plantering av växter. 

 

De två duktiga grävmaskinister som behärskar markanläggningar och dräneringar som jag knöt till mig år 2012 har jag anlitat till flera uppdrag under det gångna året.

Samarbetet med Drömträdgården på Alafors Kvarn i Anneberg fortsätter.

 

Botanisera gärna i min hemsida så märker Du snart att Rovi Trädgårdskonsult kan bli Din trädgårdspartner och trädgårdsdesigner.


Vår trädgård - Rosanders trädgård var en av 42 trädgårdar i Halland som bjöd in  till att inspirera söndagen den 29 juni 2014. Glädjande nog kom ca 150 besökande.

 

Evenemanget ingick i Tusen Trädgårdar som Du kan Du läsa mer om  på Trädgårdsrikets hemsida: www.tradgardsriket. se

 

 

 

 

 

Min trädgård - Rosanders pojkdröm - Nominerad till Sveriges vackraste trädgård 2013

 

TV 8 visade i sitt program Trädgårdstoppen söndagen den 31 mars 2013 under ca 20 minuter ett reportage från min trädgård under temat Rosanders trädgård - en pojkdröm. Trädgården valdes ut under 2012 av en uttagningsgrupp. Sammanlagt 20 trädgårdar i landet hade utvalts för att visas 10 kvällar våren 2013. Av dessa utsågs sedan 6 finalister för att kora årets finaste trädgård.

Till min stora glädje kom min trädgård till finalplats. Trots utebliven medalj så känns det fantastiskt  att komma till final  bland alla dessa  fina trädgårdar och även bland alla dom som hade besökts av uttagningsgruppen men inte kommit med i visningsprogrammet.

 

Förutom själva reportaget som leddes av Trädgårdskändisen Peter Englander finns dessutom ett bonusklipp på 5 min som kan ses. Avsnittet och bonusklippet mottogs av tittarna mycket positivt om man får dömma efter tittarnas rangordning på Tv 8 och kommentarer.  

 

Klicka på länken nedan så kommer Du  till programavsnittet. Klicka Dig fram till 24 min in på programmet eller  efter tredje reklamen där börjar  reportaget av min trädgård som varar drygt 20 min.

 

Klickar Du på länken under kommer Du till ett bonusklipp på 5 min som tv 8 lagt till utöver programavsnittet.

 

www.tv8play.se/play/303236

 

Trädgårdstoppen - Rosanders pojkdröm

 

 

 

Välkommen!

 

 


 

 

 

 

Göran Rosander

Trädgårdskonsult


© Copyright Rovi Trädgårdskonsult


 | Webbkarta | Logga in |